Ne Mutlu Türküm Diyene...
Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Zeytinburnu Şubesi ve İstanbul Batı Trakya Türkleri Spor Kulübü Tesislerinin Temeli Atıldı.
Geri Dön
Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği  Zeytinburnu Şubesi ve İstanbul Batı Trakya Türkleri Spor Kulübü Tesislerinin Temeli Atıldı.
Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği  Zeytinburnu Şubesi ve İstanbul Batı Trakya Türkleri Spor Kulübü Tesisleri temel atma töreni, Zeytinburnu Kaymakamı Ercan Turan, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği   Genel Başkanı Hasan KÜÇÜK, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer ARISOY'un katılımı ile 2 Aralık 2022 Cuma günü gerçekleştirildi.
03/12/2022

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği  Zeytinburnu Şubesi ve İstanbul Batı Trakya Türkleri Spor Kulübü Tesisleri temel atma töreni, Zeytinburnu Kaymakamı Ercan Turan, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği   Genel Başkanı Hasan KÜÇÜK, Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer ARISOY, BTTDD Genel Sekreteri Besim İSMAİLBAŞA, Zeytinburnu Şube Başkanı Fatih HACIBEDEL,  Batı Trakya Eğitim Araştırma ve Cami Yaptırma Vakfı Başkanı Hasan ŞAHİN, AK Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Selami DELİBALTA, İstanbul Batı Trakya Türkleri Spor Kulübü Başkan Mehmet GENÇOĞLU, Zeytinburnu Belediyesi Meclis Üyeleri Asım GÜVEN, Hakan GÜLER ile dernek üyelerimiz başta olmak üzere mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşları, amatör spor kulüpleri başkanları ve yüklenici firma sahiplerinin katılımı ile 2 Aralık 2022 Cuma günü gerçekleştirildi.

Temel atma töreni ile ilgili duygu ve düşüncelerini ifade eden Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Hasan KÜÇÜK “İçinde amatör kulüpler için spor tesisi, pazar yeri, dükkânlar ve kapalı otoparkın yer aldığı proje tamamlandığında bu bölgenin çehresini değiştirecek bir sosyal yaşam alanına sahip olacağız. Hazırlanan projede, daha önce Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Zeytinburnu Şubesi, İstanbul Batı Trakya Türkleri Spor Kulübü ve Beştelsiz Spor Kulüpleri’nin kullandığı spor tesisleri alanın yerine, yine iki spor kulübünün kullanımına sunulmak üzere; halı saha ve spor kulübü binası, soyunma odaları, konferans salonu ile Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Zeytinburnu Şubemiz yeni tesislerine kavuşmuş olacaktır.

Açılışı 30 Ağustos 2023 Zafer Bayramı’nda yapılması hususunda yüklenici firmadan söz alınarak temeli atılan projede desteklerini esirgemeyen başta Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer ARISOY ve emeği geçen herkese teşekkür eder, bu nadide projenin Zeytinburnu halkına ve camiamıza hayırlı olmasını dileriz.

Bu vesileyle, Zeytinburnu Belediyesinin derneğimizle birlikte başlattığı bu değerli projenin, Bursa Soğanlı Mahallesi 10327 ada 1 parsel kuzeyinde bulunan sosyokültürel tesis alanının, kamu yararına sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanılmak üzere Bursa Osmangazi Belediye Meclisinin 05.09.2018 tarih ve 575 numaralı kararıyla Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği’ne tahsis edilmesine rağmen 4 yılı aşkın süredir derneğimize yer teslimini yapmayan Osmangazi Belediyesine de örnek teşkil etmesini ve derneğimize 2018 yılında tahsis edilen gayrimenkulün yer tesliminin bir an önce yapılmasını temenni ediyoruz” dedi.

Etkinlik Rehberi
24.07.2015 Yeni Websitemiz
Güncellenen yeni websitemiz yayına alınmıştır.
2015 Yılı Seçek Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri - 1 Gün
"SEÇEK" Mertliğin, yiğitliğin yaşatıldığı 700 yıllık bir kültürdür.
2015 Yılı Seçek Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri - Açılış
"SEÇEK" Mertliğin, yiğitliğin yaşatıldığı 700 yıllık bir kültürdür.
2015 Yılı Seçek Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri - Finaller
"SEÇEK" Mertliğin, yiğitliğin yaşatıldığı 700 yıllık bir kültürdür.
17. BATI TRAKYALILAR PANAYIRI
17. Batı Trakyalılar Panayırı ve 11. Uluslararası Balkan Yağlı Güreş Şampiyonası
Alantepe Panayırı
Alantepe Panayırı 30 Ağustos Pazar Günü Hemetli (Organi) Bölgesinde Yapılacak.
Teşkilat Toplantısı
Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği 54. Dönem Teşkilat Toplantısı 28 Kasım 2015 Cumartesi Saat 11.00'da BTTDD Zeytinburnu Şubesi Toplantı Salonunda yapılacaktır.

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği
Hacıbeşirağa Tekkesi Sok. No:5 Cağaloğlu,
İstanbul, Türkiye
Telefon : +90 212 519 70 13 - 14
Faks : +90 212 512 70 22
E-Posta : info@bttdd.org.tr
Hakkımızda
Haber Kategorileri
Batı Trakya
Sorunlarımız
Bilgiler
İletişim
İkamet İzinleri
Çalışma İzinleri
Batı Trakyanın Sesi
Meslek Rehberi
Burs Başvuru
Canlı Yayın
Haber Abonelik
Videolar
Şubeler
Batı Trakya Tarihi
Batı Trakya Harita
Basın Videoları
Tüm hakları saklı tutulmuştur.
Copyright © 2015