
Tarihi olayların tanımlanması siyasetçilerin değil tarihçilerin işidir. Tarihi yargılayan, kendini tarihçilerin yerine koyarak siyaseten fatura kesenlere cevabımız net olmalıdır. Utanmadan bir daha yaşanmaması için uyarı yaptık diyecek kadar küstahlaşan ve İstanbul’a Konstantinapol diyerek Ermeni lobisinden sonra Yunan lobilerine göz kırpan BIDEN ve ABD yönetimine en sert cevap verilmelidir.
Daha öncede belirttiğimiz gibi önümüzdeki süreçte yeni ihanetlere ve tuzaklara gebe zorlu bir döneme doğru yol aldığımız nettir. Bu tespitlerden hareketle İzmir’e Smirni, Bursa’ya Purusa yada İstanbul’a ise Konstantinapol diyen işbirlikçi ihanet şebekelerine karşıda dikkatli ve uyanık olunması gereği ortadadır. Türkiye Cumhuriyetinin bekası ve Türk milletinin istikbaline kasteden ve son dönemde en açık ihanet olarak şahit olduğumuz FETÖ terör örgütünün ve benzeri şebekelerin kafasını kaldırmasına dahi müsaade edilmemelidir.
Aynen veya misliyle karşılığı hak eden ve elzem kılan bu durumda BIDEN ve ABD yönetimine verilecek her cevapta bizlerin Türk milleti çıkarları doğrultusunda ülkemiz yöneticilerinin arkasında olacağı açıktır. BIDEN ve ABD yönetimini müttefikim dediği ülkemize ve milletimize karşı bu düşmanca tutum ve davranışından dolayı lanetliyoruz.

Yalçın BAYER
SYRİZA, Türkler ve Batı Trakya
Yunanistan'ın 'ince' engellemelerine karşı, Dışişleri kadar Gümülcineli Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun da ne kadar gayret ettiğini biliriz.