Ne Mutlu Türküm Diyene...
Rumeli Türk Dernekleri Federasyonu Bosna Sancak Derneğini ziyaret ett.
Geri Dön
Rumeli Türk Dernekleri Federasyonu Bosna Sancak Derneğini ziyaret ett.
05 Şubat 2016 Cuma günü Rumeli Türk Dernekleri Fedeasyonu yöneticileri üye dernekleri ziyaret kapsamında ilk olarak Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti.
06/02/2016

05 Şubat 2016 Cuma günü Rumeli Türk Dernekleri Fedeasyonu yöneticileri üye dernekleri ziyaret kapsamında ilk olarak Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneğini ziyaret etti.

Ziyarete Federasyon Başkanı Kerim Erden, Başkan Vekilleri Av.Necmettin Hüseyin ve Fahri Vatansever, Genel Sekreter Dr.Sebahattin Meriç, Yönetim Kurulu Üyeleri Prof.Dr.Adem Fazlıoğlu ve Fikret Hacı, Denetim Kurulu Üyesi Musa Yurt katıldı.

Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Zahit Büyükbayrak, Bosna Sancak Dostları Vakfı Başkanı Saffet Erdem, dernek yönetim kurulu üyeleri ile gençlik ve kadın kolları yöneticilerin hazır bulunduğu ziyarete Zahit Büyükbayrak açılış konuşması yaptı.

Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği hakkında bilgi veren Büyüksaraç Federasyonun misyonu ve geçmişteki çalışmalarından da üyelere bilgilendirmelerde bulundu. Sonrasında ziyarete gelen federasyon yöneticilerini tanıttı. 

Devamında Federasyonda Göçmenlere Yardım Derneğini temsil eden Başkan Vekili Fahri Vatansever'e söz verdi. Fahri Vatansever de hem federasyon olarak hem de Göçmenlere Yardım Derneği olarak yaptıkları çalışma ve faaliyetlerden bahseder bilgilendirmelerde bulundu.

Devamında söz alan Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı ve Federasyon Başkan Vekili Av. Necmettin Hüseyin'de BTTDD Genel Merkezi, 13 Şube, 4 Temsilcilik, 2 Vakıf ve 2 Spor Kulübü ile birlikte tek çatı olarak Türkiye genelinde yürüttükleri çalışma ve aktiviteler hakkında bilgilendirmelerde bulunarak, geçtiğimiz hafta içinde 7 ilde 9 aktivite ile Batı Trakya Türkleri olarak "29 Ocak Milli Direniş Günü"nün 28. yılını kutladıklarını belirti.

Son olarak söz alan Rumeli Türk Dernekleri Federasyon Başkanı Kerim Erden, federasyonda yer alan üç derneğin uyumlu çalışmasının güzelliğini ve bundan sonra daha aktif bir yapı çizmek gerektiğini belirterek, üye dernekler güçlü ve yol belirleyici dernekelerdir, federasyonunda aynı  görüntüye sahip olması için yönetim olarak ciddi çaba sarf edeceklerini belirtti. 

Bosna Sancak Kültür ve Yardımlaşma Derneği yönetimi ağırlamada RTF Başkanı Kerim Erden, Başkan Vekilleri Av.Necmettin Hüseyin ve Fahri Vatansevere ziyaret nedni ile birer çiçek takdim etti. 

Etkinlik Rehberi
24.07.2015 Yeni Websitemiz
Güncellenen yeni websitemiz yayına alınmıştır.
2015 Yılı Seçek Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri - 1 Gün
"SEÇEK" Mertliğin, yiğitliğin yaşatıldığı 700 yıllık bir kültürdür.
2015 Yılı Seçek Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri - Açılış
"SEÇEK" Mertliğin, yiğitliğin yaşatıldığı 700 yıllık bir kültürdür.
2015 Yılı Seçek Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri - Finaller
"SEÇEK" Mertliğin, yiğitliğin yaşatıldığı 700 yıllık bir kültürdür.
17. BATI TRAKYALILAR PANAYIRI
17. Batı Trakyalılar Panayırı ve 11. Uluslararası Balkan Yağlı Güreş Şampiyonası
Alantepe Panayırı
Alantepe Panayırı 30 Ağustos Pazar Günü Hemetli (Organi) Bölgesinde Yapılacak.
Teşkilat Toplantısı
Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği 54. Dönem Teşkilat Toplantısı 28 Kasım 2015 Cumartesi Saat 11.00'da BTTDD Zeytinburnu Şubesi Toplantı Salonunda yapılacaktır.

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği
Hacıbeşirağa Tekkesi Sok. No:5 Cağaloğlu,
İstanbul, Türkiye
Telefon : +90 212 519 70 13 - 14
Faks : +90 212 512 70 22
E-Posta : info@bttdd.org.tr
Hakkımızda
Haber Kategorileri
Batı Trakya
Sorunlarımız
Bilgiler
İletişim
İkamet İzinleri
Çalışma İzinleri
Batı Trakyanın Sesi
Meslek Rehberi
Burs Başvuru
Canlı Yayın
Haber Abonelik
Videolar
Şubeler
Batı Trakya Tarihi
Batı Trakya Harita
Basın Videoları
Tüm hakları saklı tutulmuştur.
Copyright © 2015