
Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmit Şubesi Türk Halk Müziği Korosu tarafından Leyla Atakan Kültür Merkezi Şefik Postalcıoğlu Konferans Salonunda “Bahar Konseri” düzenlendi.
Türk Halk Müziği Korosu hem yöresel hem de ülkemizin çeşitli yörelerine ait seslendirdikleri birbirinden güzel ezgilerle musikiseverlere doyumsuz anlar yaşattı.
Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Şube Başkanı Yüksel Öztürk yaptığı açıklamada; “Bahar konserimize katılım sağlayarak bizleri onurlandıran DSP Kocaeli İl Başkanı ve Eski Şube Başkanımız Halim Dedeoğlu, Hacıhızır Mahallesi Muhtarı ve Eski Şube Başkanımız Lütfi Bodur, Kocaeli Kent Konseyi Emekli Meclisi Başkanı Halil Atay, Istrancalılar Derneği Başkanı Kamil Terzi, Kocaeli Spastik Engelliler Derneği 2. Başkanı Hüseyin Arslanoğlu, Kocaeli Rumeli Türkleri Balkan Kadınları Derneği Başkanı Ayşe Alpaslan, Yeniköy Merkez Mahalle Muhtarı Mümin Durmuş, Eski Şube Başkanımız Sabri Mutlu, Eski Yönetim Kurulu Üyelerimiz, dernek üyelerimiz ve musiki severlere ayrı ayrı teşekkür eder, Türk Halk Müziği Koromuzun başta değerli hocası Muzaffer Alişoğlu olmak üzere tüm koro üyelerini göstermiş olduğu üstün başarı ve performanstan dolayı tebrik ederim” dedi.

Yalçın BAYER
SYRİZA, Türkler ve Batı Trakya
Yunanistan'ın 'ince' engellemelerine karşı, Dışişleri kadar Gümülcineli Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun da ne kadar gayret ettiğini biliriz.