Ne Mutlu Türküm Diyene...
Siyasilerin Zeytinburnu Şube Ziyaretleri Devam Ediyor
Geri Dön
Siyasilerin Zeytinburnu Şube  Ziyaretleri Devam Ediyor
Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Adil Emecan Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Zeytinburnu Şubesi ve İstanbul Batı Trakya Türkleri Spor Kulübünü ziyaret etti.
17/03/2019

Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Adil Emecan Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Zeytinburnu Şubesi ve İstanbul Batı Trakya Türkleri Spor Kulübünü ziyaret etti.

Ziyarete İstanbul Milletvekili Emine Gülizar Emecan Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Av.Necmettin Hüseyin, Genel Başkan Yardımcısı Besim İsmailbasa, Teşkilat Başkanı Musa Yurt, Zeytinburnu Şube Başkanı Fatih Hacıbedel, İstanbul Batı Trakya Spor Kulübü Başkanı Hakan Güler, CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan, Meclis Üyesi Adayları derneğin gençlik ve kadın kolları ile davetliler katıldı.

Selamlama konuşmaları sırasıyla Zeytnburnu Şube Başkanı Fatih Hacıbedel, İstanbul  Batı Trakya Spor Kulübü Başkanı Hakan Güler, CHP Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan ve Genel Başkan Av. Necmettin Hüseyin tarafından yapıldı.

Genel Başkan Av.Necmettin Hüseyin yaptığı konuşmada; “Sayın vekilim, sevgili başkanım, sevgili Batı Trakyalılar hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum. Arkadaşlarımız dedi ki Adil Emecan’ın bu lokalde emeği vardır, bir kere o emek nedeniyle Batı Trakyalıların sevgili Adil Emecan’a ciddi manada bir vefa borcu vardır. Bunu hiç kimse inkar edemez. Bir kez daha huzurunuzda ben de kendisine teşekkür ediyorum. Bu dönem seçimler oldukça heyecanlı geçecek gibi gözüküyor ve Zeytinburnu İlçesinde  partilerin önüne geçen adaylarda görüyoruz. Son derece keyifli, kavgasız gürültüsüz bir ortamdan sonra kazananın toplum, kazananın Zeytinburnu olacağına inanıyorum. Umuyoruz her yerde gönüllerdeki adaylar toplumun karşısına başkan olarak çıkar, bizim temennimiz budur. İnsanlar yönetilmek istedikleri kişiler tarafından yönetilecektir. Aramızdan biri olan meslektaşım Asım Güven'in yeri sandığa girmeden garantilenmiş durumda bu sıralama içinde başkanımıza teşekkür ediyoruz.” dedi.

Daha sonra kürsüye çıkan Zeytinburnu Belediye Başkan adayı Adil Emecan yaptığı konuşmada; Batı Trakyalılara kendisine ve ekibine gösterdikleri sıcak ve samimi ilgiden dolayı  teşekkür ediyorum,  Vefa'nın sadece İstanbul'da bir semtin adının olmadığını bana gösterdiğiniz ilgi ve alakadan şimdi daha iyi anlıyorum.. Ev gezilerinde ve sokak çalışmalarında beni gören değerli hemşehrilerim "doktorum, biz senin büyük iyiliklerinizi gördük' diyorlar. Evet, ben hep sizlerin aranızda oldum. Her yerde söylediğim gibi ben dualarla geldim, dualarla yürüyorum" dedi.

Programın sonunda Zeytinburnu Belediye Başkan Adayı Adil Emecan Batı Trakya Türk Toplumunun Merhum Lideri Dr.Sadık Ahmet’in biyografisi ve fotoğrafının bulunduğu tabloyu Zeytinburnu  Şube Başkanı Fatih Hacıbedel’e takdim etti.

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği adınada daGenel Başkan Av.Necmettin Hüseyin tarafından  Emine Gülizar Emecan'a, Şube Başkanı Fatih Hacıbedel tarafından da Adil Emecan'a plaket takdim edildi ve kendisine spor klübümüzün forması hediye edildi. 

Etkinlik Rehberi
24.07.2015 Yeni Websitemiz
Güncellenen yeni websitemiz yayına alınmıştır.
2015 Yılı Seçek Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri - 1 Gün
"SEÇEK" Mertliğin, yiğitliğin yaşatıldığı 700 yıllık bir kültürdür.
2015 Yılı Seçek Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri - Açılış
"SEÇEK" Mertliğin, yiğitliğin yaşatıldığı 700 yıllık bir kültürdür.
2015 Yılı Seçek Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri - Finaller
"SEÇEK" Mertliğin, yiğitliğin yaşatıldığı 700 yıllık bir kültürdür.
17. BATI TRAKYALILAR PANAYIRI
17. Batı Trakyalılar Panayırı ve 11. Uluslararası Balkan Yağlı Güreş Şampiyonası
Alantepe Panayırı
Alantepe Panayırı 30 Ağustos Pazar Günü Hemetli (Organi) Bölgesinde Yapılacak.
Teşkilat Toplantısı
Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği 54. Dönem Teşkilat Toplantısı 28 Kasım 2015 Cumartesi Saat 11.00'da BTTDD Zeytinburnu Şubesi Toplantı Salonunda yapılacaktır.

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği
Hacıbeşirağa Tekkesi Sok. No:5 Cağaloğlu,
İstanbul, Türkiye
Telefon : +90 212 519 70 13 - 14
Faks : +90 212 512 70 22
E-Posta : info@bttdd.org.tr
Hakkımızda
Haber Kategorileri
Batı Trakya
Sorunlarımız
Bilgiler
İletişim
İkamet İzinleri
Çalışma İzinleri
Batı Trakyanın Sesi
Meslek Rehberi
Burs Başvuru
Canlı Yayın
Haber Abonelik
Videolar
Şubeler
Batı Trakya Tarihi
Batı Trakya Harita
Basın Videoları
Tüm hakları saklı tutulmuştur.
Copyright © 2015