Ne Mutlu Türküm Diyene...
8 Mart Dünya Kadınlar Günü İzmit Şubemizde Kutlandı
Geri Dön
8 Mart Dünya Kadınlar Günü İzmit Şubemizde Kutlandı
Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Kadın Kollarımızın kahvaltılı toplantısı ile başlayan 8 Mart Dünya kadınlar Günü kutlamaları, İzmit Şubesi Kadın kollarımızın düzenlediği yöresel yemek ikramının yapıldığı toplantı ile sona erdi.
10/03/2024

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Kadın Kollarımızın kahvaltılı toplantısı ile başlayan 8 Mart Dünya kadınlar Günü kutlamaları, İzmit Şubesi Kadın kollarımızın düzenlediği yöresel yemek ikramının yapıldığı toplantı ile sona erdi.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlamaları kapsamında Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmit Şubesi dernek binasında Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmit Şubesi Kadın Kolları Başkanı Kadriye Yılmaz öncülüğünde kutlama programı düzenlendi.

İzmit Şubesi Kadın Kolları Başkanımız Kadriye Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerinin ev sahipliğinde gerçekleşen programa Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Hasan Küçük, Genel Başkan Yardımcısı Aylin Seri, BTTDD İzmit Şube Başkan Yardımcısı Gülay Özyavuz, Şube Yöneticileri Aysun Eser ve Gülçin Karabacak, Kadın Kolları Üyeleri, Türk Halk Müziği Korosu ve Halk Oyunları Ekibinin bayan üyeleri ve Amigurumi Oyuncak Bebek Yapımı Kursiyerleri tarafından yoğun katılım sağlandı.

İzmit Şubesi Kadın Kolları Başkanı Kadriye Yılmaz'ın açılış konuşması ile başlayan kutlama programı İzmit Şubesi Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Nejla Mollaahmet, İzmit Şube Başkan Yardımcısı Gülay Özyavuz ve Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Başkan Yardımcısı Aylin Seri’ nin selamlama konuşmaları ile devam etti.

Konuşmaların ardından Dünya Kadınlar Günü Kutlamaları katılımcılarına yöresel yemekler ikramında bulunularak Batı Trakya türkleri dayanışma derneği İzmit Şubesi Kadın Kolları Başkanlığı tarafından tüm katılımcılara günün anısına bileklik hediye edildi.

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneğinde görev alan ve Batı Trakya Türk Azınlık davasına hizmet eden tüm kadınlarımızı göstermiş oldukları birlik, beraberlik ve dayanışma dolayısıyla tebrik ediyor, bir kez daha tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en içten dileklerimizle kutluyoruz.

HEP BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ.

Etkinlik Rehberi
24.07.2015 Yeni Websitemiz
Güncellenen yeni websitemiz yayına alınmıştır.
2015 Yılı Seçek Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri - 1 Gün
"SEÇEK" Mertliğin, yiğitliğin yaşatıldığı 700 yıllık bir kültürdür.
2015 Yılı Seçek Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri - Açılış
"SEÇEK" Mertliğin, yiğitliğin yaşatıldığı 700 yıllık bir kültürdür.
2015 Yılı Seçek Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri - Finaller
"SEÇEK" Mertliğin, yiğitliğin yaşatıldığı 700 yıllık bir kültürdür.
17. BATI TRAKYALILAR PANAYIRI
17. Batı Trakyalılar Panayırı ve 11. Uluslararası Balkan Yağlı Güreş Şampiyonası
Alantepe Panayırı
Alantepe Panayırı 30 Ağustos Pazar Günü Hemetli (Organi) Bölgesinde Yapılacak.
Teşkilat Toplantısı
Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği 54. Dönem Teşkilat Toplantısı 28 Kasım 2015 Cumartesi Saat 11.00'da BTTDD Zeytinburnu Şubesi Toplantı Salonunda yapılacaktır.

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği
Hacıbeşirağa Tekkesi Sok. No:5 Cağaloğlu,
İstanbul, Türkiye
Telefon : +90 212 519 70 13 - 14
Faks : +90 212 512 70 22
E-Posta : info@bttdd.org.tr
Hakkımızda
Haber Kategorileri
Batı Trakya
Sorunlarımız
Bilgiler
İletişim
İkamet İzinleri
Çalışma İzinleri
Batı Trakyanın Sesi
Meslek Rehberi
Burs Başvuru
Canlı Yayın
Haber Abonelik
Videolar
Şubeler
Batı Trakya Tarihi
Batı Trakya Harita
Basın Videoları
Tüm hakları saklı tutulmuştur.
Copyright © 2015