
Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği çatısı altında faaliyet gösteren Mucize Tiyatrosu, "Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?" adlı oyununu Edirne Devlet Tiyatrosu’nda sahneledi.
Mucize Tiyatrosu’nun genç yetenekleri, yürekleriyle sanatı birleştirerek izleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı. Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı, Türk tiyatrosunun sevilen eserlerinden biri olan "Sen Hiç Ateş Böceği Gördün mü?" oyunu, Mucize Tiyatrosu’nun başarılı oyunculuklarıyla yeniden hayat buldu.
Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Hasan Küçük ile Rumeli ve Balkanlardan Sorumlu Edirne Vali Yardımcısı, İpsala Kaymakamı Ömer Sevgili, T.C. Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Hüseyin Baltacı ve çok sayıda tiyatro severin izlediği tiyatro oyununda, genç tiyatrocuların sahnedeki performansı izleyicilerden tam not aldı.

Yalçın BAYER
SYRİZA, Türkler ve Batı Trakya
Yunanistan'ın 'ince' engellemelerine karşı, Dışişleri kadar Gümülcineli Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun da ne kadar gayret ettiğini biliriz.