Ne Mutlu Türküm Diyene...
Ramazan Bayramımız Kutlu Olsun
Geri Dön
Ramazan Bayramımız Kutlu Olsun
Bayram coşkusunun birlik ve beraberliğimizi güçlendirmesi dileğiyle Bayramınız kutlu olsun
02/05/2022

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Genel Başkanı Hasan Küçük, Batı Trakya, Rumeli ve Balkanlarda yaşayan kardeşlerimiz ile Türk dünyası ve İslam aleminin bayramlarını tebrik etti.

Hasan Küçük, “bir bayrama daha kavuşmanın sevincini yaşarken bir ve beraber olmanın önemini bayramlarda bir kez daha anlıyoruz. Bayramlar birlik ve beraberliğimizin güçlendiği önemli günlerdir.

Organlarının bir kısmı hasta olan insanın vücudu zayıf ve güçsüz düştüğü gibi birlik ruhunun kaybolduğu toplumlar da güç kaybına uğrarlar. Bu da mücadele ettiği düşmanların işine yarar. Bir toplumun direncini kırmak isteyenler, bireyler arasında ayrılık tohumları ekmek suretiyle birlik ve beraberliğini bozmaya çalışırlar. Bir araya gelmek başlangıç olduğu gibi, ilerlemek; bir arada durabilmek, başarı; birlikte çalışmaktır. Bizler de haklı dava mücadelemizde birbirimize kenetlenerek birbirimize destek olan yapı taşları gibi olmalı, gücümüzü hırlaşmak yerine birleşmek için kullanmalıyız.

Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; “Bir milletin başarısı, mutlaka bütün milli güçlerin bir istikamette oluşması ile mümkündür. Bu nedenle bilelim ki, elde ettiğimiz başarı, milletin güç birliği etmesinden, ortak hareket etmesinden ileri gelmiştir. Eğer aynı başarı ve zaferleri gelecekte de tekrarlamak istiyorsak aynı esasa dayanalım ve aynı şekilde yürüyelim.”

Aramızdaki dostluk ve kardeşliği güçlendirdiğimizde üstesinden gelemeyeceğimiz hiçbir zorluk yoktur.

Bir ve beraber olduğumuz nice bayramlara kavuşmak dileklerimle, tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ederim" dedi.

Etkinlik Rehberi
24.07.2015 Yeni Websitemiz
Güncellenen yeni websitemiz yayına alınmıştır.
2015 Yılı Seçek Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri - 1 Gün
"SEÇEK" Mertliğin, yiğitliğin yaşatıldığı 700 yıllık bir kültürdür.
2015 Yılı Seçek Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri - Açılış
"SEÇEK" Mertliğin, yiğitliğin yaşatıldığı 700 yıllık bir kültürdür.
2015 Yılı Seçek Yağlı Güreşleri ve Kültürel Etkinlikleri - Finaller
"SEÇEK" Mertliğin, yiğitliğin yaşatıldığı 700 yıllık bir kültürdür.
17. BATI TRAKYALILAR PANAYIRI
17. Batı Trakyalılar Panayırı ve 11. Uluslararası Balkan Yağlı Güreş Şampiyonası
Alantepe Panayırı
Alantepe Panayırı 30 Ağustos Pazar Günü Hemetli (Organi) Bölgesinde Yapılacak.
Teşkilat Toplantısı
Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği 54. Dönem Teşkilat Toplantısı 28 Kasım 2015 Cumartesi Saat 11.00'da BTTDD Zeytinburnu Şubesi Toplantı Salonunda yapılacaktır.

Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği
Hacıbeşirağa Tekkesi Sok. No:5 Cağaloğlu,
İstanbul, Türkiye
Telefon : +90 212 519 70 13 - 14
Faks : +90 212 512 70 22
E-Posta : info@bttdd.org.tr
Hakkımızda
Haber Kategorileri
Batı Trakya
Sorunlarımız
Bilgiler
İletişim
İkamet İzinleri
Çalışma İzinleri
Batı Trakyanın Sesi
Meslek Rehberi
Burs Başvuru
Canlı Yayın
Haber Abonelik
Videolar
Şubeler
Batı Trakya Tarihi
Batı Trakya Harita
Basın Videoları
Tüm hakları saklı tutulmuştur.
Copyright © 2015