Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmit Şubesi Kadın ve Gençlik Kolları tarafından Kartepe Kayak Merkezi’ne üyelere yönelik gezi düzenlendi.
Yoğun ilgili gören günü birlik Kartepe gezisinde doyasıya eğlenen şubemiz üyeleri samimi bir ortamda gerçekleşen geziden büyük keyif aldı. Üyelere yönelik bu tür etkinlikleri tüm şubelerimizin son zamanlarda arttırarak devam ettiğini ve üyelerin birbirleriyle kaynaşmasını sağlayan faaliyetlere de yer vererek sosyal alanda da eksikliklerimizi gidermenin ve hayatın her alanında üyelerimize hitap edebilmenin olumlu dönüşlerini yaşadığımızı beliten. İzmit Şube başkanı Lütfi Bodur Kadın ve Gençlik Kolları’na yaptıkları bu güzel organizasyon nedeniyle teşekkür etti, Aynı zamanda katılım sağlayan üyelerimize de bundan sonraki organizasyonlarda da birlikte olma dileğini iletti.
Yalçın BAYER
SYRİZA, Türkler ve Batı Trakya
Yunanistan'ın 'ince' engellemelerine karşı, Dışişleri kadar Gümülcineli Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu'nun da ne kadar gayret ettiğini biliriz.









